איך להכין את השניצל המושלם?
כולם (כמעט) אוהבים שניצל ורוצים לדעת איך מכינים שניצל קריספי, טעים וחם.
השפית יהלומה לוי מגלה את סודות השניצל הקלאסי ויש לה טיפים מנצחים שאיתם אפשר להכין את השניצל המושלם.
השניצל המקורי נולד במטבח האוסטרי כנתח בשר דק מטוגן בציפוי פריך ומוגש לצד סלט תפוחי אדמה. עם הזמן, הפכה המנה האירופאית הקלאסית
למנה אהובה בכל העולם.
הפופולאריות שלה נעוצה בהחלפתו של חומר הגלם העיקרי מבקר לחזה עוף מכל הסיבות הברורות.
כיום, אמהות בכל העולם, בישראל, במצרים, בלונדון ובקנדה מכינות באופן קבוע שניצל לילדים ולילדות שלהן.
ולכן כשנגשתי למלאכת הניסוח הקולינרי המחודש של המנה האהובה הזו, ניגשתי עם המון כבוד כי כולם מכירים שניצל וכולם אוהבים שניצל בגרסה הקלאסית, גם אני!
כדי להכין את השניצל הקלאסי, לא צריך אינספור מרכיבים, להפך: חזה עוף, פירורי לחם, ביצים ותבלינים וזה מספיק. מעט מרכיבים ותוצאה מעולה, הם לגמרי חלק מה"אני מאמינה" שלי בקולינריה וזה עובד גם כשמדובר במנה נצחית ואהובה. אני מאמינה במעט מרכיבים שמייצרים חוויה שלמה.
השניצל של לנדוור: המנות החדשות של השניצל בלנדוור מבוססות על המנה המקורית (שאת המתכון שלה תכף תוכלו לראות) עם שדרוג של גודל המנה ופריכות הציפוי. יש לנו גם שניצל עוף משוטח דק וגם שניצל שייטל בקר קלאסי שמוגש לראשונה ברשת עם פירה תפוחי אדמה באטר נימוח. טעים!
לצידם הוספתי את מנת הקריספי צ'יקן שהיא הדור החדש של השניצלים: כריך מגדל סקלופיני פריכים עם תוספת גבינת חלומי שנמתחת בין פרוסות הסקלופיני בתוספת של עסיסיות מרעננת של סלסה ורדה ופרוסות חלפיניו עוקצניות והכל עטוף בתוך