אתיופיה

  • תערובת בעלת טעם פראי פיקנטי עם חומציות נמוכה, בשילוב טעמי שוקולד עדין של זני ה- SIDAMO וה- DJIMA.הפולים שסופגים את המינרלים ואת הנופים המיוחדים באזור זה מביאים למשקה את התבלינים המתובלים והמיוחדים של המטבח האתיופי.

  • מתאימה להכנת אספרסו, פילטר ומוקה.

  • אתיופיה היא מקור הקפה, וגדלים בה מספר זנים איכותיים ויקרים ביותר, המשולבים בתערובת בראשית בקלייה חזקה .(full city)האגדה מספרת שצמח הקפה התגלה ע"י רועה צאן שהעיזים שלו התחילו להניב חלב רב לאחר שאכלו מפירותיו האדומים של הצמח. כשהרועה טעם בעצמו את הפירות, הם לא טעמו לחיכו ולכן זרק אותם למדורה. הריח המשכר שעלה מהמדורה הוליד את תהליך קליית הקפה.

  • התערובת מורכבת מ-2 זני קפה:
    SIDAMO - ETHIOPIA - פולי קפה ערביקה שמגיעים מהאזורים ההרריים. מאופיינים בארומה הבולטת שלהם, המלווה בטעמי פירות אקזוטיים עדינים וחומציות עדינה.
    DJIMAH - ETHIOPIA - פולי קפה ערביקה שמגיעים מהאזורים ההרריים. מאופיינים בארומה הבולטת שלהם, ובתוספת גוון מיוחדת שנוטה לכיוון שוקולד אגוזי נעים עם פיקנטיות עדינה. התוצאה המענגת הינה משקה קפה מאוזן מאוד בחך.

חזרה לכל התערובות
inManage creative technology עיצוב: סטודיו רונה פרומר צילומים: דודו שמואלי, שחף הבר, דרור כץ. צילומי אוכל: חגית גורן © כל הזכויות שמורות לקפה לנדוור 2013