קריירה בלנדוור | בואו לעבוד אצלנו - רשת בתי קפה לנדוור

קריירה

רשת קפה לנדוור מודה לך על שפנית אלינו בחיפוש משרה, נשמח לקבל אותך לאחד ממגוון התפקידים הקיימים אצלנו.

אנא מלא/י את הטופס ואנו נחזור אליך בהקדם. השדות המסומנים בכוכבית(*) הינם שדות חובה.

לנדוור הייתה ונשארה משפחה טובה, שנעים להשתייך אליה ולעבוד בה. כיום היא גם חלון הזדמנויות לכל מי שאוהב את התחום ומעוניין להשתלב ולהתקדם בו. עובדים המתקבלים לשורות הרשת מקבלים כלים אמיתיים, שילוו אותם ויסייעו להם להמשך התפתחותם ברשת לנדוור, בתחום כולו או בחיים בכלל. עובדים מצטיינים שרוצים ומוכנים להשקיע, זוכים לאופק במגוון מסלולים מקצועיים.

מערך ההכשרה של לנדוור והתפיסה הרשתית-עסקית מבוססים על מודל התפתחות כפועל יוצא של השקעה ומצוינות. על פי מודל זה, גם מי שמתחיל את הפעילות בחברה כעובד הפשוט ביותר, מקבל את ההזדמנות והעידוד לצמוח ולהשתלב במגוון תפקידים ומסלולים בחברה, אם הוא מוכיח נכונות ומסירות. מערך הקליטה וההכשרה של לנדוור משקיע בעובדים המתאימים בכל תחום: בריסטות (ברמן/ית קפה), טבחים/יות, מנהלי/ות מטבח, מנהלי/ות משמרת, מנהלי/ות סניפים. הכשרות מקיפות, בסיסיות ותקופתיות. נועדו לספק לעובדים המתאימים את הכלים העדכניים והטובים ביותר בכל תחום עבודה ברשת. כאמור, אנו מעודדים התפתחות מקצועית של עובדות ועובדים מצטיינים וניודם לתפקידים מתקדמים ברשת, לרבות עתודה ניהולית. קריירה ברשת לנדוור היא לא רק הווה ועתיד, שכן היא מקושרת למותג בעל עבר עשיר, מסורת ומוניטין עתירי שנים. בהתאם לכך, כל עובד שלנו מחויב לייצג את הרשת על כל מה שהיא נושאת עימה. ייצוג זה יתבטא בשירותיות, בהשקעה, ביכולת ריכוז, בהיכרות מושלמת עם חומרי הגלם, בשמירה על אחידות שיטות העבודה והנהלים המשקפת את כל הסניפים, ובסופו של דבר בטעמים ובצבעים מהם מורכבים כל צלחת וספל. באותה מידה, הרשת מחויבת לעמוד מאחורי עובדיה ולדאוג לכל זכויותיהם עפ"י חוק.
אתם מוזמנים להצטרף למשפחה עם ארומה של הצלחה.



קורס בריסטה רמה 1


הקורס מיועד לבריסטות שעובדים למעלה מ-3 חודשים ברשת
נושאי הקורס:
אמנות גידול הקפה
תורת הקצפת החלב והכנת אספרסו
מיומנויות ותהליכי עבודה לבריסטה מתחיל


קורס בריסטה רמה 2

הקורס מיועד למנהלי ברים בסניפי הרשת ולבריסטות שעובדים למעלה משנה ברשת
נושאי הקורס:
תורת השירות על הבר
הקניית מיומנויות ניהול ותהליכי עבודה בבר
תחזוקה ותפעול מכונות הקפה ברשת


קורס נאמני הדרכה

מסלול העשרה מקצועי המקנה מיומנויות הדרכה למנהלי משמרת בכירים
נושאי הקורס:
אמנות ההנחיה
מודלים מתקדמים מתוך עולם ההדרכה
הקניית כלים וידע להעברת מערכי ההדרכה של הרשת

 
קורס מטבחים

הקורס מיועד למנהלי מטבחים ולטבחים ותיקים בסניפי הרשת.
נושאי הקורס:
חידוד תהליכי העבודה במטבחים
יישור קו והדרכה על איכות חומרי הגלם
הטיפול בחומרי הגלם ואופן הכנת המנות בתפריט הרשת
הטמעת מנות


עתודה ניהולית

מסלול לאיתור ופיתוח מנהלי משמרת ומנהלים מתוך הסניפים.
במהלך הקורס נחשפים המשתתפים לקשת רחבה של מיומנויות, הרלבנטיות לתפקידי ניהול בדרגים השונים ברשת.